Het slimste huis van Nederland fulfilled Google House en Z-Wave

Meer weten? In deze video beantwoorden we vragen in excess of dit slimme huis: https://www.youtube.com/look at?v=6FCuTVyqJX4

Wie een slim huis wil bouwen hoeft tegenwoordig geen kilometers aan kabel meer te trekken. Components.Info oprichter Koen Crijns bouwde een trim huis achieved meer dan 40 Z-Wave sensors en schakelaar en combineerde die met een controller van Zipato, automatische Luxaflex, een Nest thermostaat en deurbel, meerdere Google Dwelling producten en zelfs een systeem dat de planten in de tuin automatisch h2o geeft. Het resultaat? Een huis dat vooral heel veel zelf regelt, maar ook goed naar de bewoners luistert!

#smarthome #googlehome #domotica #zonnepanelen

Muziek: Chimes – Jeff Kaale https://soundcloud.com/jeff-kaale/chimes

Bezoek http://www.components.details voor het laatste hardware nieuws, reviews, achtergrondartikelen en de meest uitgebreide hardware prijsvergelijker van Nederland.

Vond je deze online video interessant? Klik dan op ‘leuk’ en deel deze movie op Twitter of Facebook.

Abonneer nu op ons Youtube kanaal en vergeet niet de bel aan te klikken. Elke maandag, woensdag en vrijdag nieuwe afleveringen!

Altijd als eerste op de hoogte? Neem dan een abonnement op Hardware.Information Journal. http://nl.components.data/magazine

Twitter: http://www.twitter.com/hardwareinfo
Facebook: http://www.fb.com/hardwareinfo
Instagram: https://www.instagram.com/hardware.facts

(Visited 3 times, 1 visits today)

You Might Be Interested In

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published.